• Неодамнешно
  • -20 %
DRELD W12-КГ Carburetor Хидрати Поправка Обнова Колекции за Пили 3120XP & 3120 268 272 MS660 066 Walbro Carburetor Делови

DRELD W12-КГ Carburetor Хидрати Поправка Обнова Колекции за Пили 3120XP & 3120 268 272 MS660 066 Walbro Carburetor Делови

DEN 187.00
DEN 233.28

Количина на стоки
Тековен

**Вклопува Walbro карбураторите модели : РГ-6, РГ-7, РГ-8, РГ-9, РГ-10,РГ-12 Следниве модел Walbro карбураторите :
Carburetor РГ-10-1>РГ-10-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
Carburetor РГ-6-1>РГ-6-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
Carburetor РГ-7-1>РГ-7-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА Carburetor РГ-8-1>РГ-8-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
Carburetor РГ-9-1>РГ-9-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА се Однесуваат на дел број K12-РГ. Точка име : K12-РГ СБ РГ 6 7 8 9 10 K15-WJ K12-WJ carburetor Поправка обнова комплет за 3120 XP & 3120 268 272 61 MS660 066 Walbro Хидрати Пакет вклучуваат : 1set K12-РГ Поправка комплет како слика се прикажува Сосема нов,не се оригинални,но може да се соберат на оригиналниот машина. Купување како е и како на сликата состојба. Некои Дихтунзи се исти како K10-СДС
Пакет се Вклучени 1x Carburetor Поправка на Комплет
. Одговара на Stihl 056, 066 & 064 модели со Walbro WJ серија карбураторите.
Одговара на следните модел пили со Walbro WG тип на јаглехидрати :
3120 (1988-05)>Carburetor Делови
3120 (1989-02)>Carburetor Делови
3120 (1990-01)>Carburetor Делови
3120 (1994-06)>Carburetor Делови
3120 (1996-01)>Carburetor Делови
3120 (1998-03)>Carburetor Делови
3120 ЕПА (1998-03)>Carburetor Делови Една НОВА carburetor ремонт обнова поправка комплет за многу Walbro WJ тип карбураторите. Бин # k15 - wj Одговара на следните WJ карбураторите : · Carburetor WJ-106-1>WJ-106-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-85-1>WJ-85-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-10-1>WJ-10-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-101-1>WJ-101-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-16-1>WJ-16-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-22-1>WJ-22-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-23-1>WJ-23-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-26-1>WJ-26-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-27-1>WJ-27-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-30-1>WJ-30-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-31-1>WJ-31-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-32-1>WJ-32-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-33-1>WJ-33-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-34-1>WJ-34-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-35-1>WJ-35-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-36-1>WJ-36-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-4-1>WJ-4-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-40-1>WJ-40-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-41>WJ-41 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-42>WJ-42 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-48-1>WJ-48-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-51>WJ-51 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-52>WJ-52 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-54-1>WJ-54-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-55-1>WJ-55-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-58-1>WJ-58-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-59-1>WJ-59-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-6-1>WJ-6-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-61-1>WJ-61-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-62>WJ-62 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-63-1>WJ-63-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-64-1>WJ-64-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-65>WJ-65 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-66>WJ-66 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-67>WJ-67 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-69>WJ-69 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-72-1>WJ-72-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-73-1>WJ-73-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-74-1>WJ-74-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-75-1>WJ-75-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-76>WJ-76 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-83-1>WJ-83-1 ДЕЛОВИ ЛИСТА
· Carburetor WJ-86>WJ-86 ДЕЛОВИ ЛИСТА се Однесуваат на дел број K12-WJ и/или K15-WJ.

Други карактеристики

Бренд Име:
DRELD
Тип:
градина алатка делови
Број На Модел На:
Carburetor поправка на комплет
is_customized:
Yes

Најдобри понуди